Despre

Asociațiile Șansă Competițională și Concerto, în colaborare cu Centrul Cultural Arcuș, au plăcerea să vă invite la Prima ediție a Concursului Internațional de Interpretare Pianistică Transylvania Fair Chance 2021, care se va desfășura online și va fi jurizat în perioada  17 – 18 04. 2021.

Transylvania Fair Chance este un concept care are ca element central atât selectarea, sprijinirea și promovarea pe scena de concert a tinerilor pianiști, cât și crearea unui Festival Internațional de evenimente muzicale clasice oferit comunităților din județele Covasna, Harghita și Mureș.  

Promotori – prezentare:

Asociația Șansă Competițională (ASC)

ASC este o organizație neguvernamentală ale cărei proiecte, în majoritate realizate în colaborare cu Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș, se adresează sferei muzicale, respectiv promovării tinerelor talente muzicale. Proiectul fanion al asociației este Concursul Național de Interpretare “Șansă Egală”, Tîrgu Mureș, România. Concursul are un format unic, cu una dintre etape susținută în orb (după cortină), pentru o evaluare obiectivă a abilităților interpretative ale concurenților. 

Centrul Cultural Arcuș (CCA)

Cu o activitate care se întinde de-a lungul a peste 30 de ani, CCA este o instituție subordonată Ministerului Culturii din România. Dintre nenumăratele proiecte culturale interne și internaționale avute la activ, e de menționat în acest context “Festivalul Tinerilor Laureați – Arcuș”, ajuns la cea de-a XXX-a ediție.